De Slimste Mens Belgie

Delphine Lecompte is misschien wel een van de onbekendste bekende Vlamingen die dit jaar te zien is in De Slimste Mens ter WereldMaar eigenlijk behoort ze tot de Belgische top wat poëzie. Wie kroont zich tot De Slimste Mens van Beselare.


Wie Wordt De Slimste Mens 2017 Mensen

De Slimste Mens ter Wereld is een Belgisch spelprogramma van de zender Vier voorheen Eén.

De slimste mens belgie. 41 min 41 min nieuw. De Slimste Mens Belgie 2021 Om je de best mogelijke gebruikerservaring te bieden op onze website maken we gebruik van cookies. De slimste mens.

Stappenplan spraakgestuurd spel. Het was een slagveld bij De Slimste Mens ter WereldFrank moest het opnemen tegen de Belgische actrice Ella Leyers die uiteindelijk de aflevering won en Hans Vanaken. 32 - Di 24 aug 2040.

29 sec 29 sec nieuw. Philip Freriks gaat de show presenteren hij krijgt hulp van historicus Maarten van Rossem die als deskundige commentaar levert op de kandidaten en hun kennisIn iedere aflevering strijden drie BNers van wie er een afvalt. De Slimste Mens ter Wereld.

40 Seizoenchronologie Vorige Volgende Seizoen 17. De Undercover-acteur en de voetballer gingen hard tegen hard in de finale van het spelTot het laatste moment was het spannend maar Frank werd geëlimineerd. De Belgische Slimste Mens ter Wereld is natuurlijk op de kaart gezet door de droge humor van Philip Geubels en de plezierige presentator Erik van Looy.

De Slimste Mens is een dagelijkse kennisquiz met Philip Freriks en Maarten van Rossem. De Slimste Mens ter Wereld is terug. De slimste mens stappenplan.

584 likes 39 were here. 33 - Gisteren 2040. Het seizoen werd gewonnen door Catherine Van.

Philip Freriks Maarten van Rossem. Tinne Oltmans deed het ondenkbare in haar eerste aflevering van De Slimste Mens ter Wereld. Zo Word Je De Slimste Mens Ter Wereld De Morgen.

12 oktober 2020 Einde. Vaste waarde Jeroom is klaar voor een nieuw seizoen van De Slimste Mens ter Wereld op VIER. With Erik Van Looy Philippe Geubels Rik Torfs Jeroom.

About Press Copyright Contact us Creators Advertise Developers Terms Privacy Policy Safety How YouTube works Test new features Press Copyright Contact us Creators. De kale droogkloot zit er in het nieuwe seizoen helaas niet bij als jurylid maar doet wel mee als kandidaat. De serie ging in première in 2011.

De volgende dag komt een nieuwe deelnemer ervoor in de plaats. De quiz wordt gepresenteerd door Erik Van Looy. Bekijk hier alle uitzendingen terug.

De Slimste Mens ter Wereld 2020 is het achttiende seizoen van de Belgische televisiequiz De Slimste Mens ter Wereld. 41 min 41 min nieuw. Speel De slimste mens met je stem.

De eerste week is net achter de rug en wij blikken even terug naar enkele hilarische momenten van de juryMaandag. De slimste mens belgie 2021. De Slimste Mens van Beselare Geluveld West-Vlaanderen Belgium.

Ze speelde in een spannende finale Philippe Geubels naar. 41 min 41 min nieuw. 17 december 2020 Aantal afleveringen.

34 - Vandaag 2040. 41 min 41 min nieuw. We warmen al op met een compilatie van zijn beste momenten als ju.

Onderstaande lijst geeft een overzicht van deelnemers aan De Slimste Mens ter WereldIedere editie van deze televisiequiz kent een deelnemerspoule bestaande uit bekende Vlamingen eventueel aangevuld met een of meerdere bekende Nederlanders of WalenDeze deelnemers worden vooraf geselecteerd aan de hand van proeven die buiten beeld plaatsvinden. Freriks en Van Rossem zijn er sinds 2012 al bij. De juiste antwoorden zie je s avonds in de uitzending terug.

Entertaining and humorous quiz where famous Belgians compete to be the smartest man on earth. Wederom zit het nieuwe seizoen volgestampt met smaakvolle humor waar je af en toe ook nog eens wat van opsteekt.


Compilatie Seizoen 17 Het Beste Van Marc Marie Huijbregts De Slimste Mensen Seizoenen Youtube


De Slimste In Deze Kennisquiz Met Een Knipoog Wordt Gezocht Naar De Slimste Mens Ter Wereld Speel Deze Leuke Quiz Zelf Tegen Je Eigen V Ipod Touch Ipad Quiz


Pin Op Beeldens Jona


De Slimste Mens Ter Wereld S10e22 Compilatie Mensen Seizoenen Film


De Slimste Mens Ter Wereld S10e18 Compilatie Mensen Film Seizoenen


Compilatie Week 4 Het Beste Van De Jury De Slimste Mens Ter Wereld Wereld Hilarisch Mensen


De Slimste Mens Ter Wereld S10e21 Compilatie Youtube Mensen Youtube Film


Compilatie Week 10 Het Beste Van De Jury De Slimste Mens Ter Wereld Wereld Mensen Hilarisch


Kim Clijsters Kevin Janssens En Sam Louwyck Openen De Slimste Mens Ter Wereld Tvvisie Kim Clijsters Mensen Wereld


Compilatie Week 9 Het Beste Van De Jury De Slimste Mens Ter Wereld Youtube Youtube Wereld Mensen


De Slimste Mens Ter Wereld S10e17 Compilatie Mensen Film Wereld


Compilatie Week 6 Het Beste Van De Jury De Slimste Mens Ter Wereld Wereld Karen Hilarisch


De Slimste Mens Ter Wereld Grappigste Momenten 21 November 2017 Youtube Mensen Wereld Youtube


Recensie De Slimste Mens Ter Wereld De Vertrouwde Kwaliteit Mensen Testbeeld Wereld


Michele Cuvelier In De Slimste Mens Ter Wereld Mensen Welkom Studio


De Slimste Mens Ter Wereld S10e16 Compilatie Mensen Wereld Youtube


Pin Op Luc De Vos R I P


Wie Is Chibi Ichigo In De Slimste Mens Ter Wereld En Waar Kan Je Haar Van Kennen Newsmonkey Chibi Mensen Rappers


Compilatie Week 8 Het Beste Van De Jury De Slimste Mens Ter Wereld Wereld Karen Mensen

close